Црногорац ухапшен у крађи / - SCREENSHOOT ROMATODAY
02/08/2021 u 11:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорац ухваћен у пљачки стана у Италији

Црногорац се терети за покушај провале у стан, пружање отпора јавном службенику и крађу аутомобила

Јединица локалне полиције - СПЕ (хитна јавна безбједност) ухапсила је мушкарца у току кривичног дјела. Он је ухваћен на дјелу, док су његови саучесници успјели да побјегну. СПЕ је, како пише Рома тудеј, како се испоставило ,ухапсила 47-годишњег мушкарца црногорске националности.

Све је почело јурњавом патрола "бијелих кацига" за аутомобилом у коме је било неколико људи, који се кретао од области Колатина до Виа Касилине. Агенти су у почетку били сумњичави јер су видјели чудне покрете око аутомобила, за који се касније испоставило да је украден и жељели су то јасно да провјере, јурећи возило до насеља Ђардинети, гдје се аутомобил паркирао испод неких кућа.
Људи који су били у возилу изашли су и почели да рукују ужетом, с јасном намјером да провале у стан. Припадници Јединице локалне полиције одмах су интервенисали, а агенти су ухапсили једног од њих, док су остали побјегли у мрак околног растиња. Ухапшени је живио у логору номада у Виа ди Салоне.
Након првих прикупљених података и захваљујући видео-камерама у околини, "бијеле кациге" већ су на трагу бјегунаца. Црногорац је ухапшен због покушаја провале у стан, пружања отпора јавном службенику и крађе аутомобила.
Надлежно тужилаштво јутрос је потврдило његово хапшење. Полиција је заплијенила сав алат намијењен крађи који је пронађен у возилу, као и балаклаву и конопац.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:56