фото: Аустралијанска полиција / - фото: Аустралијанска полиција
24/05/2022 u 10:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорски држављанин ухапшен у Аустралији: Осумњичен за шверц 320 кг кокаина, вриједног 128 милиона долара

- Очекује се да ће се 51-годишњи држављанин Црне Горе суочити са судом у Јужном Хедланду након што је ухапшен на теретном броду

Црногорки држављанин ухапшен је у Аустралији због сумње да је умијешан у шверц 320 килограма кокаина, вриједног 128 милиона долара.

 - Очекује се да ће се 51-годишњи држављанин Црне Горе суочити са судом у Јужном Хедланду након што је ухапшен на теретном броду Интерлинк Верасити и оптужен за увоз комерцијалне количине дроге. Он је ухапшен након што је форензички преглед његовог мобилног уређаја  наводно открио поруке које се односе на увоз дроге - наводе тамошњи медији.

Црногорски држављанин, који је капетан брода наводно је прокријумчарио кокаин на Интерлинк Верацити у прекоморској луци прије него што је дрогу испустио у океан код обале Вашингтона.

Кокаин вриједан 128 милиона долара полиција је пронашла 15.маја на теретном броду, а претходно је ухапсила двојицу мушкараца - Њемца и Велшанина.

Они су оптужени су за трговину дрогом, а ухапшени су након што су истражитељи пронашли 320 појединачних блокова у камперу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:46