privodjenje milosa medenice / - SRDJAN BOLJEVIC
26/05/2022 u 09:28 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Да ли ће и син бивше предсједнице Врховног суда бити спроведен у затвор или ће се бранити са слободе?

Подсјећамо, Меденица је јуче ухапшен на подгоричком аеродрому по повратку из Београда. Међутим, остало је непознато да ли је он са надлежним органима договорио своју предају

Милошу Меденицу, сину бивше предсједнице Врховног суда Весне Меденице сјутра би  требало да буде саслушан код истражног судије. Након тога,  биће познато да ли ће и он, као и његова мајка, бити спроведен у спушки истражни затвор или ће се бранити са слободе.

(ВИДЕО/ФОТО) Након шест сати судија одлучила: Меденици одређен истражни притвoр од 30 дана

Подсјећамо, Меденица је јуче ухапшен на подгоричком аеродрому по повратку из Београда. Међутим, остало је непознато да ли је он са надлежним органима договорио своју предају или је полиција спровела акцију хапшења  Меденице без организовања његове предаје.

(ВИДЕО) Потврђено писање Портала Дан: Милош Меденица се лијечи у Београду, јавиће се надлежним органима

Након саслушања  у Специјално полицијско одељење, Меденица је спроведен и код Специјалног тужиоца гдје је изнио одбрану и гдје се изјашњавао о наводима истраге која је усмјерена против њега.

(ФОТО) Меденици одређено задржавање до 72 сата, негирао кривицу

Након тога, како је портал Дан и објавио, њему је одређено тужилачко задржавање због  притворских основа опасности од бјекства и утицаја на свједоке. 

СДТ формирало предмет у случају "Афера Меденица": Испитују како су подаци Еуропола процурили у јавност

Подсјећамо, Специјално државно тужилаштво (СДТ) формирало је предмет у случају Меденичиног сина Милоша Меденице, након што је портал Либертас прес објавио податке које је Еуропол доставио црногорској полицији и тужилаштву, а на основу којих се он наводно  бавио кријумчарењем цигарета и трговином дрогом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. septembar 2022 03:34