Viši sud u Bijelom Polju / Milovan Novović
24/05/2023 u 23:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Domaru osumnjičenom za seksualno zlostavljanje učenika određen pritvor do 30 dana

Pritvorski osnovi za određivanje pritvora su postojanje opasnosti od bjekstva, ukoliko bi se okrivljeni našao na slobodi, uticaj na svjedoke i težina djela, za koje postoji osnovana sumnja da je izvršio

Viši sud u Bijelom polju odredio je pritvor do mjesec dana četrdesetsedmogodišnjem N.M., koji se sumnjiči da je seksualno zlostavljao maloljetnog đaka, saopštila je Libertasu portparolka bjelopoljskog Višeg suda, Aida Destanović.

- Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, Vanja Rakonjac, odredila je pritvor protiv N.M, zbog produženog krivičnog djela nedozvoljene polne radnje, u trajanju do mjesec dana. Pritvorski osnovi za određivanje pritvora su postojanje opasnosti od bjekstva, ukoliko bi se okrivljeni našao na slobodi, uticaj na svjedoke i težina djela, za koje postoji osnovana sumnja da je izvršio, saopštila je Destanović.

Iz Uprave policije prekjuče su saopštili da je N.M. uhapšen kada je pokušao da pobjegne. Policija je u svom saopštenju navela da je on navodno, seksualno zlostavljao dijete 19. maja kao i u junu i avgustu prošle godine.

N.M. je domar u školi u koju ide dijete koje je, navodno, zlostavljao.

Uhapšen domar škole osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad učenikom

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 12:29