Uprava za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) / - Dan
25/03/2024 u 15:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Došao na izvršavanje kazne sa drogom u džepovima

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) saopštili su da je kod N.M. prilikom prijema na odsluženje petomjesečne kazne pronađena manja količina biljne materije zelene boje

Danas (25. mart) oko 14 časova, službenici obezbjeđenja radno angažovani na Glavnoj prijavnici UIKS-a, su kod lica N.M. koji se javio na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od pet mjeseci u Zatvoru za kratke kazne, prilikom ličnog i pretresa ličnih stvari koje je donio sa sobom, u džepovima od trenerki pronašli i oduzeli manju količinu biljne materije zelene boje, nepoznatog porijekla, saopšteno je iz UIKS-a.

O navedenom događaju Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je bez odlaganja obavijestila Upravu policije OB Danilovgrad, u cilju preduzimanja radnji i mjera iz okvira njihove nadležnosti, anvodi se u saopštenju.

- Ukazujemo da će Uprava za izvršenje krivičnih sankcija istrajati u namjeri da se eliminišu sve pojave koje na bilo koji način ugrožavaju ili mogu ugroziti bezbjednost zatvorskog sistema, zaključeno je u saopštenju UIKS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:36