/ ILUSTRACIJA - FOTO: UPRAVA POLICIJE
15/09/2023 u 07:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Državljanin Kosova pred sudom: Optužen zbog prodaje MDMA tokom festivala

Tužilaštvo navodi da je on, 29. avgusta prošle godine, oko 00:30 časova, na javnoj priredbi, za vrijeme održavanja muzičkog festivala „Sea dance", neovlašćeno radi prodaje držao drogu

Državljanin Kosova R.K. optužen je, potvrđenom optužnicom, zbog prodaje droge MDMA- ekstazi

Tužilaštvo navodi da je on, 29. avgusta prošle godine, oko 00:30 časova, na javnoj priredbi, za vrijeme održavanja muzičkog festivala „Sea dance",  Opština Budva, neovlašćeno radi prodaje držao opojnu drogu ekstazi – MDMA.

-  Na način što je kod sebe držao ukupno 8 ½ tableta opojne droge MDMA - eksazi, od čega 7 tableta, zelene boje ukupne neto mase 2, 439 grama i 1 ½ tabletu svijetlo braon boje neto mase 0, 366 grama, koju opojnu drogu, sa novcem u iznosu od 220 eura su, prilikom kontrole istog, pronašli i oduzeli ovlašćeni policijski službenici OB Budva, a koja droga je bila namijenjena daljoj neovlašćenoj prodaj- navodi su optužnice.

Time se tereti da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 300 stav 4 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
MDMADROGAOPTUŽBA
10. maj 2024 10:01