/ foto: sudovi.me
05/09/2021 u 12:28 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Државни тужилац у Бијелом Пољу одредила мјере надзора за машиновођу

Против Н.П. поднијета је кривична пријава због основа сумње да је извршио кривично дјело тешко дјело против безбједности саобраћаја.

Дежурни тужилац Основног државног тужилаштва у Бијелом Пољу Данијела Ђуковић саслушала је данас Н.П., машиновођу воза на релацији Бијело Поље – Бар, који је учествовао у саобраћајној незгоди у којој је једна особа задобила тјелесне повреде. Након саслушања, поступајући тужилац Ђуковић је судији за истрагу поднијела предлог за изрицање мјере надзора.

До незгоде у мјесту Ракоње, општина Бијело Поље, дошло је јуче око 10.15 сати, када је оштећена Џ.К. покушала да пређе жељезничку пругу ван прелаза. Том приликом дошло је до контакта воза и оштећене, која је задобила тјелесне повреде. Оштећена је транспортована у Општу болницу у Бијелом Пољу, а потом у Клинички центар у Подгорици.

Увиђај је обављен у присуству дежурног тужиоца Ђуковић, вјештака саобраћајне струке и овлашћених полицијских службеника Управе полиције ЦБ Бијело Поље.

Против Н.П. поднијета је кривична пријава због основа сумње да је извршио кривично дјело тешко дјело против безбједности саобраћаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:10