Milo Đukanović: Cijenimo pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške Cetinju i Crnoj Gori / - PREDSJEDNIK.ME
13/08/2022 u 21:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đukanović zahvalio liderima regiona na izjavama saučešća

Đukanoviću saučešće povodom tragedije na Cetinju uputili predsjednici država regiona, Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski, Kosova Vljosa Osmani i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, kao i hrvatski predsjednik Zoran Milanović i albanski Bajram Begaj

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović zahvalio je na izrazima saučešća ističući da veoma cijenimo pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške Cetinju i Crnoj Gori zbog nezapamćene tragedije crnogorskog društva, nenadoknadivog gubitka ljudskih života, i patnje i bola porodica i prijatelja žrtava.

Đukanoviću su izraze najdubljeg saučešća povodom tragedije na Cetinju uputili predsjednici država regiona, Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski, Kosova Vljosa Osmani i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić.

On je danas imao i odvojene telefonske razgovore sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i predsjednikom Albanije Bajramom Begajem.

Zvaničnici su iskazali saosjećanje sa porodicama žrtava i solidarnost sa Crnom Gorom i njenim narodom u ovom teškom trenutku, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 04:03