gradonačelnik prijestonice - Nikola Đurašković / - GRADONAčELNIK PRIJESTONICE - NIKOLA ĐURAšKOVIć
08/12/2022 u 20:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurašković traži procesuiranje Kneževića i njegovog obezbjeđenja

Dokazalo se sramotno i huligansko ponašanje Milana Kneževića. Zbog ovoga sam, a znajući časnu familiju Gardaševića i tražio objavljivanje snimka, poručio je gradonačelnik Cetinja

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković traži da nadležni organi hitno procesuiraju jednog od lidera Demokratskog fronta  Milana Kneževića i njegovo obezbjeđenje, nakon što je sud nakon uvida u snimak incidenta sa Aerodroma pustio na slobodu osumnjičenog Ivana Gardaševića.

- Dokazalo se sramotno i huligansko ponašanje Milana Kneževića. Zbog ovoga sam, a znajući časnu familiju Gardaševića i tražio objavljivanje snimka, kazao je Đurašković.

On je poručio da će Prijestonica Cetinje biti na raspolaganju porodici Gardašević za svu pravnu pomoć. 

- Kako bi se stalo na put kabadahijama koji koriste političku poziciju da maltretiraju mirne i časne građane Cetinja i Crne Gore. Još jednom pozivam tužilaštvo da reaguje i bez odlaganja procesuira primitivizam i nasilništvo Kneževića i njegovog obezbjeđenjam, poručio je gradonačelnik Cetinja.

Podsjetimo, mediji su objavili objavili snimak na kojem se vidi kako da je došlo do sukoba između Kneževićevog obezbjeđenja i Gazivoda, što je izazvalo reakcije javnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:49