зикс спуж / - дан
17/05/2022 u 12:33 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дурбин пронађен код спушког затвора: Поклон ћерки, бачен јер се поломио

Притвореним и затвореним лицима дата је наредба ради превентивног дјеловања да се не приближавају прозорима, а извршени су и претреси појединих затворских соба

Истражне и превентивне радње полицију су довеле до особе којој је припадао споран дурбин који је прекјуче пронађен у близини спушког затвора, потврђено је за портал Дан од извора из врха полиције.

- Утврђено је да се ради о оцу који је ћерки купио дурбин. Након квара он је бачен- прецизира наш извор.

Међутим превентивне радње се и даље настављају.

МЈЕРЕ БЕЗБЈЕДНОСТИ ПОДИГНУТЕ НА ВИШИ НИВО: Код спушког затвора пронађен дурбин на троношцу, ојачани прозори притвореника

Подсјећамо, у  близини спушког затвора пронађен је дурбин. Како јен писао портал Дан  полиција је извршила претрагу ширег терена око ЗИКС-а ради провјере да ли се још неки недозвољени предмет или оружје налази у околини затвора.

-Јуче је полиција обавијестени од стране УИКС-а да су службенци приликом обиласка спољашњег круга пронашли дурбин на троношцу.  Упознат ОДТ који се изјаснио да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела.  Пронађени предмет биће предмег вјештачења- казао нам је јуче извор близак истрази.

Наведени предмет био је, према незваничним инфромацијама, постављен на троножац сталак и усмјерен ка прозорима спушког ЗИКС-а.

Управа УИКС-а је због тога, како нам је незванично саопштено, подигла мјере безбједности на виши ниво и у одрађено је  "ојачавање" заштите на прозорима ове установе.

Притвореним и затвореним лицима дата је наредба ради превентивног дјеловања да се не приближавају прозорима, а извршени су и претреси појединих затворских соба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:02