/ - FOTO FACEBOOK ROžAJE VIJESTI
07/08/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurović: Podnijeću krivičnu prijavu, snimak je iskidan i montiran

Prema rijećima Đurovića iskidana je njegova rečenica sa ciljem zloupotrebe

Baranin Dragan Medo Đurović podnijeće krivičnu prijavu protiv osobe koji  je montirao  i objavio na društenim mrežama video na kome je snimljena rasparava sa porodicom maloljetne I.A. koja se u burki kupala u bazenu na kupalištu  Rocky Beach na Utjehi.

Prema rijećima Đurovića iskidana je njegova rečenica sa ciljem zloupotrebe, piše Primorski portal.

- Na bazenu Rocky Beach na Utjehi nije dozvoljeno kupanje u odjeći i to je istaknuto na tabli koja se nalazi ispred kupališta, kazao je Đurović i dodao da mogu u burki, hidžabu da se kupaju u moru kao što se i kupaju, ali ne i u bazenu.

-Prijavili su me, dao sam izjavu u policiji. Ja ću podnijeti krivičnu prijavu jer je snimak montiran, odnosno iskidan i takav objavljen na društvenim mrežama. Ko živi u Baru zna ko je Medo Đurović. Čitav život živim sa muslimanima, imam prijatelje muslimane. U mojoj firmi 80 odsto zaposlenih su muslimani. Decenijama većina mojih gostiju su muslimani. Sarađujem sa muslimanima duže od 20 godina i nikada ni jedan ekces nismo imali. Među mojim gostima kojima je smetalo da se djevojka kupa u burki bilo je muslimana. Pravila su za sve ista. Nije dozvoljeno odjevenim osobama  kupanje u bazenu iz higijenskih razloga- kazao je za Primorski portal Đurović ističući da su na Rocky Beach na Utjehi svi dobronamjerni gosti, dobro došli te da nikoga ne pita ni kako se zove, ni koje je vjere i nacije.

Porodica iz Rožaja došla je na kupalište u Utjehi a maloljetna  I. A. pojavila se  odjevena u burki, kupaći kostim muslimanki s hidžabom što je izazvalo negodovanje drugih gostiju. Reagovao je   vlasnik turističko-ugostiteljskog kompleksa   i insistirao da napuste kupalište  jer su drugi gosti izražavali nezadovoljstvo.

Viralni snimak na kome  je prepirka članova porodice i vlasnika kupališta su objavili i crnogorski mediji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. novembar 2023 16:59