/ ILUSTRACIJA
03/09/2022 u 19:01 h
Žana Bojanić, Biljana MarkovićŽana Bojanić, Biljana Marković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Djevojka i dječak stradali na putu Risan-Grahovo

Do nesreće je došlo u 17.45 časova, a sa puta je izletio "audi A3"

Djevojka i dječak su poginuli, a djevojčica je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se desila dana u mjestu Dragalj, rečeno je za portal Dan iz OKC-a Uprave policije. Kako nam je potvrđeno, stradali su S.B. (28) i K.B. (12), dok je M.B. (10) prebačena na odjeljenje intenzivne u KCCG. 

Do nesreće je došlo u 17.45 časova, a sa puta je izletio "audi A3". Saobraćaj je u prekidu, policija vrši uviđaj. Apeluje se na vozače da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise i ograničenja.

Jedno lice je zbog zadobijenih povrijeda kolima Hitne pomoći prevezeno u risansku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći. Prvi podaci pokazuju da je do udesa došlo kada je automobil marke „Audi“ A3, danilovgradskih registarskih oznaka, usljed za sada neutvrđenih razloga, sletio sa magistrale i isprevrtao se.

Na mjestu nesreće su službenici policije, i dežurna državlja tužiteljka Jovanka Čizmović, a više podataka znaće se po okončanju uviđaja.

U Crnoj Gori se, u posljednja 24 sata, dogodilo deset saobraćajnih nezgoda, u kojima je pet osoba povrijeđeno teže, a četiri lakše. Iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije kazali su da su se u Podgorici dogodile četiri nezgode, u Baru tri i po jedna u Ulcinju, Beranama i Pljevljima.

Izdato je 245 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 47 prekršajnih prijava. Policija je oduzela tri para registarskih tablica

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 20:11