droga, UP / - DROGA, UP
25/08/2023 u 17:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dvije osobe uhapšene na Adi Bojani: Pronađeni marihuana, kokain i ekstazi

Osim droge, pronađeno je 4,309 eura i vaga za precizno mjerenje

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su u saradnji sa službenicima Stanice granične policije Ulcinj koji su koristili službenog psa, izvršili pretres vikendice koju su na Adi Bojani koristili A.D. (26) i S.Đ. (28) iz Podgorice.

- Po naredbi nadležnog suda pretres je izvršen i kod A.D. policija je pronašla materiju za koju se sumnja da je marihuana, ukupne mase 284,1 gram, 52 komada tableta ekstazija, kao i materiju za koju se sumnja da je kokain, ukupne mase 24,7 grama, te 2.447,5 eura - naveli su iz policije.

Osim toga, kako dodaju,  kod  S.Đ. takođe je pronađena materija za koju se sumnja da je marihuana ukupne mase 131,1 gram, 6,9 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i 4.309,5 eura i vaga za precizno mjerenje.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu A.D. i S.Đ. uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droga. Takođe, S.Đ. se na teret stavlja i krivično djelo omogućavanje uživanja droga - naglašavaju iz policije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 09:48