Edmond Mustafa / - EDMOND MUSTAFA
01/08/2023 u 11:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Edmond Mustafa spreman da ode na poligraf: Policajci me nisu oteli i mučili u stanu

Mustafa je dodao da je to pomenuo kad je dao izjavu u specijalnom tužilaštvu gdje se, kako je dodao, izjasnio da niko nije sprovodio silu i protiv njegove volje ga držao u nekom stanu

Navodni član škaljarskog klana Edmond Mustafa demantovao je navode medija da ga je otela i mučila policija. Poriučio je i da je spreman da ode na poligraf kako bi dokazao da je sve laž.

On je u reagovanju naveo da nije držan i mučen u stanu u Podgorici,

- Moram vam reći da to nikako ne odgovara istini. Nikad nisam bio otet, s čitam u  medijima da sam otet i zlostavljan od određenih policijskih službenika kako bi od mene iznudili neka priznanja, sto apsolutno nije tačno. Ja sam sa nekim od njih obavljao razgovore. Ja sam spreman da se testiram na poligraf kako bi dokazao da je to sve laž - naveo je on.

Mustafa je dodao da je to pomenuo kad je dao izjavu u specijalnom tužilaštvu gdje se, kako je dodao, izjasnio da niko nije sprovodio silu i protiv njegove volje ga držao u nekom stanu.

_ Takođe sam se nudio da me vode na poligraf da bi dokazao sta je istina. Tako da vas molim da ne koristite moje ime i prezime pogotovo u tekstovima koji nisu istiniti i da prekinete moje medijsko razapinjanje. Ja sam spreman da vam izađem u susret i objasnim sve sto treba. Tako da vas molim da objavite moj demant i stavite tačku na ovoliku neistinu - istakao je on.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:25