/ илустрација - портал Дан
16/08/2021 u 15:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Формиран предмет поводом напада на шумара у Никшићу

Раније је саопштено да је В. М. из Никшића Кривокапићу задао више удараца и пријетио да ће га убити, зато што је неколико дана раније Кривокапић зауставио његовог брата

Основно државно тужилаштво у Никшићу формирало је предмет поводом напада на Желимира Кривокапића (22), запосленог у Управи за шуме Пљевља, казали су из ОДТ-а.

Раније је саопштено да је В. М. из Никшића Кривокапићу задао више удараца и пријетио да ће га убити, зато што је неколико дана раније Кривокапић зауставио његовог брата.

- Случајни пролазник који се у том тренутку нашао на мјесту напада спасио је нашег шумара од даљег наношења повреда, након чега је нападач при одласку наставио са псовкама и пријетњама смрћу упућеним Кривокапићу и његовом колеги- саопштено је раније из Управе за шуме.

Наводи се да је М.В. том приликом пријетио С.Р, инспектора шумарства Управе за шуме ПЈ Никшић, казали су из ОДТ-а, додајући да је извиђај у току.

- Дежурни тужилац саслушао је осумњиченог М.В., због кривичног дјела напад на службено лице у вршењу службене дужности као и свједока-оштећеног К.Ж- каже се у саопштењу ОДТ-а.

Из ОДТ-а су навели и да је дежурни тужилац наложио прикупљање обавјештења од шумарског инспектора, саслушање свједока, као и саслушање судског вјештака медицинске струке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 22:18