/ foto ilustracija
16/09/2022 u 14:24 h
Vera RatkovićVera Ratković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Garović sumnja da je napadnut zbog teksta u Danu

Prema izjavama očevidaca, među kojima su bila i dva policajca, povod za napad Rada Garovića na Dušana, je navodno stolica, na kojoj je Dušan htio da sjedne

U Rožajama je danas napadnut Dušan Garović (39) sestrić našeg dopisnika iz tog grada Vere Ratković.  Garovića je danas oko 10 časova u rožajskom Cafe baru –Central- pesnicom u glavu udario Rade Garović, kum Ernesta Redžovića, načelnika Odjeljenja bezbijednosti u toj opštini.

Načelnik i inspektori rožajske policiјe tukli se na ulici?

Od udarca koje mu je zadao napadač, Dušan se onesvijestio nakon čega je pozvana Hitna služba koja je povrijedjenom ukazala prvu pomoć. Garović je potom transportovan u Opštu bolnicu u Bernama gdje je zadržan na liječenju i gdje je podvrgnut dijagnostičkoj proceduri. Dušan Garović kao i Vera Ratković sumnjaju  da ga je Rade Garović napao zbog teksta  –Načelnik i inspektori policije tukli se na ulici – koji je danas objavljen u –Danu –, a čiji autor je Vera Ratković.

Prema saznanjima Dana iz policijskih izvora, počinioca je umjesto policijske patrole, priveo Mirsad Redžović, koji inače nije službenik policije, brat Ernesta Redžovića. Nakon kraćeg zadržavanja Garović je pušten iz policije odakle je izašao u pratnji Ernestovog brata da bi se nakon pola sata  vratio u Odjeljenje bezbijednosti, takodje u pratnji Mirsada Redžovića, gdje je zadržan.

Prema izjavama očevidaca, među kojima su bila i dva policajca,  povod za napad Rada Garovića na Dušana, je navodno stolica, na kojoj je Dušan htio da sjedne.

- Rade je tom prilikom ustao i obratio se Dušanu grubim riječima da je to njegova stolica jer je na njoj on sjedio. Dušan je mirnim tonom pokušao da mu se izvini rekavši da će uzeti drugu. Međutim, Rade je potom bez ikakvog povoda udario Dušana koji je od udarca pao na pod – svjedoče očevici dogadjaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:44