CB Herceg Novi / - к.м.
24/11/2022 u 13:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Herceg Novi: Uhapšen državljanin Srbije osumnjičen da je iz stana ukrao 3.000 eura

Zbog krivičnog djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju odgovarati S.B. (35). On je ovo krivično djelo izvršio na način što je, kako se sumnja, vršeći poslove na benziskoj pumpi u Igalu protivpravno prisvojio novčani iznos od 1.000 eura

Policija je u Herceg Novom lišila slobode osobu koja se sumnjiči za krivično djelo teška krađa.

- Sumnja se da je A.R. (26), državljanin Republike Srbije izvršio ovo krivično djelo na način što je podesnim sredstvom nasilno otvorio prozor stana oštećenog lica odakle je otuđio novac u iznosu od 3.000 eura. Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.R. u Igalu gdje je pronađen dio otuđenog novca u iznosu od 1.435 eura koji je vraćen vlasniku, dok je A.R. uhapšen i priveden nadležnom sudiji na dalje odlučivanje, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, pretresom stana pomenutog pronađena je i manja količina opojne droge marihuana na osnovu čega je protiv A.R. podnijeta i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

- Osim toga, pripadnici hercegnovske policije su proaktivnim djelovanjem u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga kod lica A.S. (22) iz Herceg Novog pronašli 39 grama opojne droge marihuana koju je držao kod sebe upakovanu u 17 pvc pakovanja i sumnja se, koristio za uličnu prodaju, navodi se u saopštenju.

On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Takođe, u Herceg Novom će zbog krivičnog djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju odgovarati S.B. (35). On je ovo krivično djelo izvršio na način što je, kako se sumnja, vršeći poslove na benziskoj pumpi u Igalu protivpravno prisvojio novčani iznos od 1.000 eura, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:11