Полиција, полиција / - Илустрација
02/03/2023 u 21:16 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Identifikovana lica koja su polomila staklo na prostorijama Demokrata

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić preduzimaju dalje aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u odnosu na ovaj događaj

Nikšićka policija identifikovana je tri  lica koja su tokom noći polomila staklo na prostorijama Demokrata u Nikšiću

-Odjeljenju bezbjednosti Nikšić je jutros u 9.15 časova prijavljeno da je u toku noći od strane jednog ili više nepoznatih lica polomljeno staklo na prostorijama političke partije- Demokratska Crna Gora, a koje se nalaze u ulici Novice Cerovića u Nikšiću. Policijski službenici su nakon saznanja preduzeli mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja, identifikacije i pronalaska izvršilaca. Tom prilikom policijski službenici došli su do činjenica i okolnosti koji ukazuju da postoji osnov sumnje, da su djelo počinila tri maloljetna lica- navode iz Uprave policije.

Od jednog lica su prikupljena obavještenja o događaju, dok će od preostala dva lica obavještenja biti prikupljena nakon što pristupe u službene prostorije policije u prisustvu zakonskih zastupnika. 

-O navedenom događaju i preduzetim mjerama i radnjama upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu uništenje i oštećenje tuđe stvari, za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi, o čemu će biti upoznat podnosilac prijave, odnosno vlasnik objekta, na kojem je pričinjena materijalna šteta, u kojem se nalaze prostorije ove političke partije- dodaju u saopštenju.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić preduzimaju dalje aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u odnosu na ovaj događaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:07