Ilustracija / - IVAN PETROVIć IPE
28/03/2024 u 12:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Igoru Krstoviću određen pritvor

Odlukom sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, Igor Krstović (38), osumnjičen za stvaranje kriminalne organizacije, šverc droge i pranje novca, sproveden je u pritvor.

Njemu je prethodno specijalni državni tužilac odredio zadržavanje do 72 sata, uz predlog sudu da mu odredi pritvor do 30 dana. Na saslušanju je okrivljeni negirao krivicu.

Krstović je uhapšen prije dva dana u Budvi akciji Sektora za borbu protiv kriminala i budvanske policije, a uz podršku Specijalnog policijskog odjeljenja.

U Budvi uhapšen Igor Krstović

Krstović se potraživao po potjernici NCB Interpola Podgorica zbog sumnje da je izvršio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i više krivičnih djela iz oblasti pranja novca, kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekspozivnih materija i krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Iz policije su naveli da je Krstović visokorangirani pripadnik kriminalne grupe koja je sprovodila kriminalne aktivnosti na teritoriji Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:41