Панорама Будва / - Ж. Бојанић
24/07/2021 u 10:09 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Будви ухапшен осумњичени за покушаj убиства; током туче оштећном нанио више убодних рана

Њега jе, према првим резултатима истраге, други мушкарац избо оштрим комадом поломљене стаклене флаше или чаше

Службеници Центра безбjедности Будва синоћ су ефикасном реакциjом и добром поставком службе у кратком роком лишили слободе особу осумњичену за убиство у покушаjу.

Синоћ сат након поноћи полициjи jе приjављено да jе у Старом граду у jедном угоститељском обjекту дошло до нарушавања jавног реда и мира и да jе jедно лице задобило повреде.

Полициjа jе одмах изашла на лице мjеста, извршила блокаду Старог града и извршила претрагу терена. Оперативне групе криминалистичке полициjе коjе у вечерњим часовима покриваjу ово подручjе града у циљу спречавања кривичних дjела су правовремено реакциjом сприjечиле бjекство осумњиченог.

Због сумње да jе извршио кривично дjело убиство у покушаjу полициjа jе лишила слободе Н.Т. (21) из Републике Србиjе.

Он jе, како се сумња, извршио ово дjело на штету Д.Ч. из Будве на начин што му jе током туче нанио више убодних рана у предjелу тиjела оштрим предметом.

Д.Ч. jе хоспитализован у которскоj болници.

Како портал Дан сазнаје  слободе је лишено jош jедно лице због инцидента у Будви. Слободе је лишен Л.Т., 1999. годиште, из Београда због постоjања основане сумње да jе починио кривично дjело учествовање у тучи на штету Д.Ч.

На лицу мjеста jе извршен увиђаj коjим jе руководио државни тужилац у Вишем државном тужилаштву. Будванска полициjа jе прикупила обавjештања од око 20 особа коjе су били учесници инцидента али и очевидци и свjедоци.

Такође, у случаj jе укључен и ронилачки тим Противтерористичке jединице коjи су претрагом мора пронашли нож за коjи се сумња да jе осумњичени користио приликом извршења дjела.

Криминалистичком обардом полициjа jе дошла до сумње да jе кривичном дjелу претходнио вербални и фитички конфликт двиjе групе лица коjе су боравиле у угоститељском обjекту.

У касним ноћним сатима, подсјетимо, синоћ jе у Будви дошло до већег инцидента у коjем jе више повреда задобио jедан младић, потврђено jе за портал Дана из полициjе.

Њега jе, према првим резултатима истраге, други мушкарац избо оштрим комадом поломљене стаклене флаше или чаше.

Истрага утврђуjе шта jе узрок овог сукоба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:18