(Пронађено запаљено возило) / ФОТО: Биљана Брашњо
20/10/2021 u 11:14 h
Željka Bojanić, Biljana BrašnjoŽeljka Bojanić, Biljana Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО-ВИДЕО)Никшић: Пронађено запаљено возило, због оружане пљачке полиција контролише прилазе граду

Вршењем претраге терена и на основу опеартивних сазнања, полиција је након овог инцидента у мјесту Гребице пронашла запаљено возило за које је сумња да је коришћено у извршењу овог кривичног дјела

Због оружане пљачке у Никшићу на улазу и излазу из тог града и на другим мјестима распоређене су полицијеске патроле у циљу потраге за извршиоцима. Како незванично сазнаје портал Дан, полиција врши контроле.

Подсјећамо, у овој пљачки тешко је рањен један радник обезбјеђења који је подлегао повредама а украден је новац који је наводно био планира за подјелу пензија.

image

(Пронађено запаљено возило)

ФОТО: Биљана Брашњо

(ВИДЕО) Оружана пљачка поште у Никшићу: Преминуо рањени радник обезбјеђења, украдене вреће новца

Вршењем претраге терена и на основу опеартивних сазнања, полиција је након овог инцидента  у мјесту Гребице пронашла запаљено возило за које је сумња да је коришћено у извршењу овог кривичног дјела.

image

ФОТО: Биљана Брашњо

- ФОТО: Биљана Брашњо

-Јутрос око 8,50 часова испред просторија Поште Црне Горе у улици Јола Пилетића у Никшићу дошло је до разбојништва којом приликом су извршиоци употријебили ватрено оружје услед чега је радник обезбјеђења задобио тешке тјелесне повреде. Полиција интензивно трага за извршиоцима разбојништва који су јутрос наоружани извршили ово кривично дјело и отуђили за сада неутврђену количину новца. Повријеђени радник обезбјеђења је хоспитализован у Медицинском центру у Никшићу.  О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштво у Подгорици а на лицу мјеста се врши увиђај. Брзим и ефикасним радом полиције у мјесту Гребице пронађено је запаљено возило за које је сумња да је коришћено у извршењу овог кривичног дјела- саопштено је из полиције.

Акција трагања за извршиоцима је у току. 

(ВИДЕО-ФОТО: Биљана Брашњо- Дан)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:16