Фото: Портал Дан (УПЦГ)
18/08/2021 u 22:11 h
Željka Bojanić, Žana BojanićŽeljka Bojanić, Žana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Истрага: Подгоричанин ухапшен због шверца више од 300 килограма марихуане

Истражне радње поводом овог шверца наркотика су и даље у току и спроводе се све неопходне опреативне активности

Подгоричанин И.С. (36) ухапшен је данас поводом заплијене 323 килограма марихуане на граничном прелазу Драченовац, сазнаје портал Дан. Истражне радње поводом овог спријеченог шверца наркотика су и даље у току и спроводе се све неопходне опреативне активности у циљу откривања додатних информација које би евентуално откриле још детаља поводом овог случаја.

(ФОТО) Драченовац: Пронађена већа количина сканка

Подсјећамо, царински службеници пронашли су, контролом теретног возила, на прелазу Драченовац, већу количину сканка. Из Управе прихода и царина Црне Горе саопштили су да је дрога нађена у скривеном бункеру на возилу намијењеном кријумчарењу.

image

Фото: УПЦГ

- Службеници царинске испоставе Драченовац у координацији са Одсјеком за сузбијање кријумчарења приликом контроле теретног моторног возила пронашли су већу количину биљне супстанце, сканку. Возило црногорских таблица кретало се из правца Рожаја ка Републици Србији, а супстанца, упакована у више појединачних паковања, је пронађена у скривеном бункеру на возилу намијењеном кријумчарењу- пише у саопштењу Управе.

image

Фото: УПЦГ

Додају да ће у сарадњи са Управом полиције у даљем поступку бити потврђен састав и поријекло пронађене материје. Наводе и да ће се радити на утврђивању кривичне одговорности особе која је управљала возилом.

image

Фото: УПЦГ

Г

- Наведена активност само је једна у низу које се спроводе у царинским испоставама у континуитету ради откривања и спречавања свих видова прекограничног кријумчарења- навели су они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:44