Belivuk i Miljković / -Nova.rs
13/04/2023 u 08:36 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ISTRAGA PROTIV BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Zbog ubistva Hodžića i Spahića pretresi u Podgorici, procesuirane još dvije osobe

Prema nezvaničnim saznanjima portala Dan, radi se o dva muška lica koja su i ranije povodom ovog slučaja bila procesuirana ali su nakon toga puštena, bez dalje opservacije

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u saradnji sa Specijalnim policijskim odeljenjem, jutros rano izvršeni su pretresi povodom ubistva sa kojima se povezuje Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Kako saznaje portal Dan, ovo je nastavak istrage povodom ubistva Damira Hodžića i Adisa Spahića. Tom prilikom procesuiranr su dvije osobe.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Dan, radi se o dva muška lica koja su i ranije povodom ovog slučaja bila procesuirana ali su nakon toga puštena, bez dalje opservacije. Podsjećamo, Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i Uprava policije (UP) za pomenuta ubistva sumnjiče navodnr saradnike kavačkog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Nebojšu Jankovića.

- Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva,uz podršku i pomoć Agencije  Evropske unije za saradnju i sprovođenje zakona - EUROPOL, Specijalno policijsko odjeljenje, uz logističku i opetativnu pomoć Protivterorističke jedinice policije, preduzima mjere i radnje u okviru izviđaja u dva krivična predmeta- kazao je specijalni državni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

(FOTO/VIDEO) Božović osumnjičen zbog droge i kriminalne organizacije, saslušan u SPO

Kada je riječ o drugoj akciji, Specijalno policijsko odjeljenje rano jutros procesuiralo je više osoba  koje su navodno bliske škaljarskom klanu. Među privedenima je, kako nam je nezvanično potvrđeno, i predsjednik Opštine Budva Milo Božović. On se ne označava kao direktni član organizovane kriminalne grupe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 09:23