/ - FOTO: ELINFORMADOR.COM.CO, HOYDIARIODELMAGDALENA.COM
02/06/2023 u 17:12 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Ja sam Slobodan Marjanović, živ sam i nisam ubijen u Kolumbiji"

Prema njegovim riječima, bio je šokiran kada su mu prijatelji javili da je njegova slika objavljena kao fotografija čoveka koji je surovo likvidiran

"Ja sam Slobodan Marjanović, živ sam, nisam ubijen u Kolumbiji".Ovim riječima, Kuriru se obratio Slobodan Marjanović, čija je fotografija proteklih dana objavljina na potralima i televizijama, kao slika ubijenog Slobodana Marjanvoića u Kolumbiji, piše Kurir.rs.

Svjedok otkrio detalje ubistva u Kolumbiјi: Sumnjaјu da јe Žabljačanin ugovarao pošiljku droge

Podsjetimo, državljanin Srbije Slobodan Marjanović (40) u nedelju je pronađen mrtav u Kolumbiji pored puta. Mediji iz te države prenose izjave istražitelja koji navode da je usmrćen sa tri hica u glavu, a potom bačen pored auto-puta, kao i da se sumnja da je Marjanović likvidiran u kriminalnom obračunu.

U Kolumbiji ubijen Žabljačanin, tijelo ostavljeno na autoputu

Agonija nekoliko godina mlađeg Slobodana Marjanovića iz Požege, počela je samo nekoliko dana kasnije, pošto su najprije mediji u Kolumbiji, a potom i domaći počeli da objavljuju njegovu fotografiju kao sliku ubijenog.

- Zovem se i prezivam isto kao čovjek za kog su mediji javili da je ubijen u Kolumbiji, ali nismo isto godište niti sam ja rodom sa Žabljaka. Živ sam, kod kuće, a fotografija koje je greškom objavljena je moja. Nikada nisam bio u Kolumbiji - kaže Slobodan Marjanović za Kurir.

Prema njegovim riječima, bio je šokiran kada su mu prijatelji javili da je njegova slika objavljena kao fotografija čoveka koji je surovo likvidiran.

- Nije mi svejedno, naročito jer je mjesto u kom ja živim malo, vijest se gotovo odmah prenijela. Na jednoj televiziji čak su i sinoć istu moju sliku prikazali dok je išao prilog o ubijenom čoveku u Kolumbiji - dodaje Marjanović za Kurir.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 23:04