/ - FOTO: MUP
23/03/2023 u 16:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Johanson čestitala Adžiću i ohrabrila nastavak borbe protiv kriminala

Johanson je istakla da su nadležni organi pokazali svoju odlučnost i čestitala ministru i Vladi Crne Gore na najnovijim akcijama

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sastao se danas u Briselu sa komesarkom Evropske unije za unutrašnje poslove Ilvom Johanson, saopšteno je iz MUP-a.

Sastanak je, kako se navodi, bio prilika da Adžić informiše komesarku Johanson o najnovijim aktivnostima Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja, koje su rezultat intenzivne saradnje sa EUROPOL-om.

-Tom prilikom Adžić je naglasio da Crna Gora polako ali sigurno postaje država u kojoj je zakon jednak za sve, te da država neće tolerisati kriminal kako unutar, tako i van institucija- ističe se u saopštenju.

Johanson je istakla da su nadležni organi pokazali svoju odlučnost i čestitala ministru i Vladi Crne Gore na najnovijim akcijama ali i sveukupnim aktivnostima koje nedvosmisleno pokazuju jasnu namjeru da država stane na kraj organizovanom kriminalu.

-Takođe, Adžić je istakao da će Crna Gora uložiti dodatne napore u cilju usklađivanja vizne politike u skladu sa onim što su standardi i očekivanja Evropske unije- zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. jun 2023 02:26