/ - илустрација
27/04/2022 u 10:48 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Још једно хапшење у случају Меденица

СДТ је покренуло истрагу против Милоша Меденице, који је у децембру прошле године напустио Црну Гору и тренутно лијечи од болести зависноси у Београду

Истрага у  предмету против Милоша Меденице, сина бивше предсједнице Врховног суда Црне Горе Весне Меденице, и даље траје. Тако је ухапшена још једна особа, потврђено је незванично за портал Дан из полиције.

-Акција и даље траје. Истражне и оперативне радње су у току. Ухапшен је један од службеника Царине. Испитаће се сумња да ли је починио кривично дјело злоупотреба службеног положаја- наводи извор из полиције.

Тужилаштво и стручњаци претресли телефон Весне Меденице

Подсјећамо, након информације да је Милош  Меденица обухваћен истрагом Специјалног државног тужилаштва ради провјере да ли је био умјешан у шверц цигарета и дроге, ухапшена је и његова мајка.

Специјално државно тужилаштво (СДТ) формирало је предмет у случају Меденичиног сина Милоша Меденице, након што је портал Либертас прес објавио податке које је Еуропол доставио црногорској полицији и тужилаштву, а на основу којих се он наводно бавио кријумчарењем цигарета и трговином дроге.

(ВИДЕО) Потврђено писање Портала Дан: Милош Меденица се лијечи у Београду, јавиће се надлежним органима

Милоша Меденица  је у децембру прошле године напустио Црну Гору и тренутно лијечи од болести зависноси у Београду, због сумње да је учествовао у извршењу више тешких кривичних дjела. О томе је портал Дан раније писао.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 12:51