/ Милан Кнежевић
18/11/2021 u 22:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић говорио о учешћу АНБ-а у "државном удару"

Кнежевић је казао да је годинама истраживао и прикупљао информације ко је све учествовао у институционалној политичко правосудној монтажи овог случаја

По налогу Специјалног тужиоца Сање Јовићевић, предсједник скупштинског Одбора за безбједност, један од челника ДФ-а и лидер ДНП-а Милан Кнежевић  данас је у својству грађанина дао исказ пред Специјалном полицијским тимом, пише РТЦГ портал. Он је одговарао на питања полицијских службеника да ли има сазнања у вези довођења Мирка Велимировића, у просторије АНБ-а у октобру 2016. године, уочи парламентарних избора у Црној Гори. 

Кнежевић је казао да је годинама истраживао и прикупљао информације ко је све учествовао у институционалној политичко правосудној монтажи овог случаја, у јавности познатог као "државни удар". 

- Већину тих информација сам саопштавао црногорској јавности али и достављао као доказни материјал и Вишем, а касније и Апелационом суду. Једна од тих информација свакако је била и о учешћу АНБ у монтажи наводне акције хапшења осумњичених лица у назначеном периоду између 15. и 16. октобра 2016. године- навео је Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:21