Knežević / Foto: LAZAR RUZIC
02/10/2022 u 19:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević o akciji SDT-a: Milošević čestita hapšenje samog sebe, u Dobroti više nema mjesta

Da kažu Rašku Konjeviću da uhapsi svoju rođenu majku on bi to i uradio, prokomentarisao je Knežević

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević prokomentarisao je večeras na konvenciji u Zeti da narod ne treba da se čudi što u bolnici u Dobroti više nema mjesta kad direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević jutros čestita akciju hapšenja samog sebe.

- Ispada da su spaljivali samo cigarete koje su spremni da popuše u toku dana  a ostalo su pakovali u kamione i razvozili po republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Vlada nam liči na Radio Elmag tokom pozdrava i čestitki, pa pozdravlja akciju Raško Konjević i čestita, pa Filip Adžić, pa Dritan. Jutros kad smo se probudili vidimo Rada Miloševića nasmijanog kao da je krenuo kod matičara i on pozdravlja jutros akciju hapšnjega njega samog. I onda se čudite što u Dobroti nema mjesta i što u apotekama nema ljekova za smirenje- prokomentarisao je Knežević u svom stilu. 

Govoreći o akciji hapšenja ruskih špijuna, Knežević je kazao da je uhapšen automehaničar od 70 godina jer su mu našli akumulator u radionici koji je neispravan.

- Tako Savo Kentera tvrdi da je to specijalni odašiljač odakle se šalju tajne šifre i mape kuda treba da se kreće ruska vojska do Kijeva. A uhapšen je i ambasador Sekulović zbog sumnje da je ovom automehaničaru prevodio sa ruskog jezika. Danas dobismo informaciju da je automehaničar pušten. Sve ovo govori da nam je Vlada postala ispostava određenih ambasada koji po jasnim instrukcijama hapse ljude po Crnoj Gori. Da kažu Rašku Konjeviću da uhapsi svoju rođenu majku on bi to i uradio- zaključio je Knežević. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:26