Марко Миљковић и Вељко Беливук Фото: Принтсцреен/Тв Пинк / - Марко Миљковић и Вељко Беливук Фото: Принтсцреен/Тв Пинк
22/08/2021 u 22:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ко је Марко Миљковић Месар: Чудак који је насртао на жене

Био је чудак и оно по чему га памте јесте његово лоше понашање према женама. Код њега није постојало мување и удварање, већ би их као у средњем вијеку спопао

Психопата и манијак? Марко Миљковић, десна рука Вељка Беливука, био је главни организатор ликвидација и „месар“ у екипи. Нјегов познаник тврди за Ало! да је Миљковић у младости био тих и повучен, али да је према женама био агресиван и нападан. Ако је неку пожелио да „има“, не би се устручавао ни да је нападне и пред свједоцима, незванично сазнаје АЛО!.

Оптужница против Вељка Беливука и његове криминалне групе подигнута је крајем јула, а јавност је занемјела од шока због монструозних детаља и доказа који су прикупљени у току истраге.

Њихов члан Бојан Хрватин пристао је да буде сведок-сарадник откривши бруталне акције Вељине групе. Детаљно су описани злочини Марка Миљковића који се бавио намамљивањем жртава у кућу смрти и организацијом убистава. Како се наводи, чак је уживао у томе! Његов познаник, који је желио да остане анониман, испричао је за Ало! да је био изненађен његовом крволочношћу, јер је раније био тих.

- Марко је одувијек био спортиста и само му је то било на уму. Увијек је био изузетно тих и повучен. Није био нарочито комуникативан ни агресиван. Због тога смо били изненађени, када су испливали сви ови докази у јавности. Нисмо могли да вјерујемо да је спреман на то - каже саговорник и додаје мрачније детаље из његове младости:

- Био је чудак и оно по чему га памтим јесте његово лоше понашање према женама. Код њега није постојало мување и удварање, већ би их као у средњем вијеку спопао. Када неку жели да „има“, напао би је тако да се то граничило са сексуалним узнемиравањем. Једном је девојку старију од њега напао наочиглед људи, једва су је одбранили. Она се њему допала и заскочио је. То је било у једном јавном објекту. Људи су били шокирани - тврди наш саговорник.

Миљковић је имао важну улогу у намамљивању жртава у „кућу смрти“. Како ког супарника убију, Миљковић би узео његов телефон и наставио да се куцка са супарницима и да довлачи једну по једну жртву. Управо захваљујући њему успјели су да киднапују утицајног „шкаљарца“ Мила Радуловића Капетана из Црне Горе, преко којег су намамили још више жртава у Ритопек.

Његов однос према женама донекле се огледао касније и у вршењу кривичних дјела. Како смо раније сазнали, посебно је био маштовит када је мучен и убијен Лазар Вукићевић. Поред тога што је Вукићевић био близак „шкаљарацима“ и Звездаш, Миљковић је имао и приватно пик на њега.

Отац покојног Лазара је испричао да је његов син био у конфликту са Марком, јер је 2007-2008. био у љубавној вези са његовом садашњом женом!

- Је ли, брате, ништа ми драже нема него што смо Лазу одрали, значи, брате, ја не могу да ти опишем... Види, одрали смо Лазу, одрали смо Касапа (Хоџића), одрали смо Зета (Спахића) и ево га Капетан, и њега ћемо да одеремо за који дан, значи, буразеру, четворка данас, убили смо их, и то све кључни - порука је Миљковића прослијеђена преко криптоване апликације Скај.

Подсјетимо, сумња се да су у вријеме убиства Вукићевића, Миљковић и Беливук били у Црној Гори гдје су наводно ликвидирали „шкаљарца“ Дамира Хоџића и његовог зета Адиса Спахића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 00:35