/ -FOTO: PEXELS
23/01/2023 u 10:00 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kolašinac osumnjičen da je pijan pretukao suprugu

Počeo je da je ispituje o nekim momcima sa kojima se oštećena navodno zabavljala dok je još bila djevojka, piše u rješenju

Viši sud u Bijelom Polju donio je rješenje kojim se potvrđuje pritvor M.J. iz Кolašina zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

– Protiv okrivljenog M.J. u toku je izviđaj po krivičnoj prijavi Uprave policije – OB Кolašin zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, a rješenjem sudije za istragu Osnovnog suda u Кolašinu određen mu je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično djelo. Osnovana sumnja je da je okrivljeni učinio krivično djelo koje je predmet izviđaja proizilazi iz iskaza oštećene J.A., supruge okrivljenog, datog pred nadležnim tužilaštvom, da je kritične prilike, oko sat iza ponoći, dok je spavala u porodičnoj kući, došao njen suprug, koji ju je probudio, pri čemu je bio u pijanom stanju. Počeo je da je ispituje o nekim momcima sa kojima se oštećena navodno zabavljala dok je još bila djevojka. Iz čista mira je počeo da je udara pesnicama u predjelu ramena, a zatim i u predjelu ruku i nogu. Tražio je od oštećene da prizna da je bila sa izvjesnim momkom. Branila se štiteći se rukama i kada je u sobu ušao njen svekar uspjela je da pobjegne napolje. Кrenula je ka policiji, ali ju je okrivljeni sustigao i počeo da je vuče da se vrati kući i pokušavao je da je nosi kući, što su primijetili ljudi na ulici. Službena zabilješka Uprave policije pokazuje da je kritične prilike okrivljeni bio u alkoholisanom stanju, sa koncentracijom od 1,72 promila alkohola u organizmu – piše u rješenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 07:10