Привођење илустрација -фото: Портал Дан / - Привођење илустрација -фото: Портал Дан
13/05/2021 u 17:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Крали цигарете, одјећу и рачунарску оперему

Расвијетљене су три тешке крађе, четири крађе, разбојништво и три кривична дјела прикривање, ухапшено је десет особа

Подгоричка полиција је током маја, предузимајући активности на расвјетљавању дјела из области имовинског криминалитета, ухапсила десет особа од којих су три малољетне, док су против двије малољетне особе поднијете кривичне пријаве у редовном поступку. Расвијетљене су три тешке крађе, четири крађе, разбојништво и три кривична дјела прикривање. 

- И.И. (36) из Подгорице терети се за два кривична дјела тешка крађа. Дјела је извршио на штету привредног друштва и отуђио 50 еура и дуванске производе вриједне око 5.000 еура. Због тешке крађе у стицају са кривичним дјело непоступање по здравственим пропсима за сузбијање опасне заразне болести слободе су лишени М.М. (40), М.Б. (41), Д.С. (41). Они су, сумња се, провалили у један објекат и отуђили одјевне предмете. Због четири кривична дјела крађа, ухапшени су Г.Б. (22), Б.Б. (26) и С.Р. (23). Отуђивали су алуминијске плоче и рамове, рачунарску оперему и алат. Б.Б. се терети за два кривична дјела крађа- речено је из полиције.

Због сумње да су извршили кривично дјело прикривање полиција је лишила слободе малољетне Л.Р. (17), Б.Л. (17) и С.Р. (17). Они су дјело извршили јер су преузели мобилне телефоне за које су знали да потичу из крађе. Такође, полиција је против В.Д. (17) и Е.Д. (16) поднијела кривичну пријаву, у редовном поступку, због сумње да су извршили разбојништво на штету женске особе тако што су је физички напали и отуђили јој мобилни телефон.

Ж.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 23:22