/ - фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
06/10/2021 u 13:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кријумчарење 280 кг марихуане: Ухапшен осумњичени

Из УПЦ-а су саопштили да је камион са цистијерном, којим је управљао М.М. из Сарајева, подвргнут скенерској контроли и да је у предњем дијелу цистијерне уочен импровизовани штек у којем су пронађена 54 паковања марихуане

Службеници Управе прихода и царина, у координацији са Управом полиције, спријечили су кријумчарење око 280 килограма марихуане.

image
фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ

Из УПЦ-а су саопштили да је камион са цистијерном марке „МАН“, којим је управљао М.М. из Сарајева, подвргнут скенерској контроли на царинскиом терминалу и да је у предњем дијелу цистијерне уочен импровизовани штек у којем су пронађена 54 паковања марихуане тежине око 280 килограма.

Наркотици кријумчарени у цистерни из Албаније: У Подгорици заплијењено више стотина килограма марихуане

- Особа која је управљала возилом ухапшена је по налогу државног тужиоца Вишег државног тужилаштва у Подгорици због основане сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена приозводње, држања и стављања у промет опојних дрога- каже се у саопштењу.

Из УПЦ су навели да, у сарадњи са осталим надлежним службама, свакодневно спроводе активности на откривању и сузбијању свих врста кријумчарења, са посебним фокусом на откривању нелегалног промета акцизних производа и промета наркотика.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:29