Ilustracija / - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
31/10/2023 u 12:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krivična prijava protiv vozača: Držao otvorena vrata, dječak ispao iz autobusa

Sumnja se da je L.D. 20. oktobra, u mjestu Župa, izazvao opasnost za život jedanaestogodišnjaka, jer je tokom kretanja držao otvorena vrata. Maloljetni dječak je prišao vratima sa namjerom da izađe, a vozač je naglo stao i zaustavio autobus, usled čega je maloljetnik ispao iz autobusa i zadobio lake tjelesne povrede

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, protiv L.D. (52) iz Tivta podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

- On je, kako se sumnja, 20. oktobra, na dijelu magistralnog puta, u mjestu Župa, izazvao opasnost za život jedne maloljetne osobe stare 11 godina, na način što je kao vozač autobusa za prevoz djece, tokom kretanja držao otvorena vrata, gdje u jednom trenutku maloljetni dječak prišao vratima sa namjerom da izađe na stajalište, kojom prilikom je vozač L.D. naglo stao i zaustavio autobus, usled čega je maloljetnik ispao iz autobusa i tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

Vozaču autobusa L.D. je izdat i prekršajni nalog jer je držao otvorena vrata prilikom kretanja autobusa, na koji način je počinio prekršaj iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:30