хапшење никшић / - илустрација
25/03/2022 u 12:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривичне пријаве против четири особе: Осумњичени за насиље у породици, крађе алата, аутомобила...

Сва кривична дјела су се десила у Бару

Барска полиција је поднијела кривичне пријаве против четири особе које се сумњиче за шест кривичних дјела, саопштили су из Управе полиције.

Због сумње да је извршио кривично дјело крађа кривична пријава је поднијета против Ф.Н. (54). Он је из паркираног возила које је било откључано украо мобилни телефон.  

 - С.Б. (51) из Албаније се сумњичи за кривично дјело крађа и он је ухапшерн. Сумња се да је ово лице из дворишта породичне куће оштећеног отуђило више комада грађевинског алата. За кривично дјело насиље у породици или породичној заједници одговараће Г.С. (37). Он је оштећеној упутио ријечи пријетеће садржине које су код ње изазвале осјећај угрожености личне безбједности. По налогу тужиоца Г.С. је ухапшен - наводе из полиције.

Осим тога, полиција је у Бару ухапсила једну особ оза којим је била расписана локална потрага. Е.М. (45) из Босне и Херцеговине са боравком у Бару се сумњичи за три кривична дјела превара и он је приведен Основном државном тужилаштву у Бару.

У поступку до подношења кривичних пријава утврђено је да је Е.М. у фебруару и марту ове године преузео путничка  возила од три оштећена лица која је одржавао у заблуди, а возила продао трећим лицима ради стицања противправне имовинске користи у износу од око 12.000 еура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 02:34