Odjeljenje bezbjednosti Bar / Dan
08/06/2023 u 13:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krivične prijave zbog utaje i nedozvoljene trgovine u Baru

D.R. se tereti za krivično djelo utaja, a podnijeta je krivična prijava protiv N.K. zbog sumnje da je izvršila krivično djelo nedozvoljena trgovina

Službenici „Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar podnijeli su krivičnu prijavu protiv dva lica koja se sumnjiče za nedozvoljenu trgovinu i utaju, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Naime, za krivično djelo utaja tereti se D.R. (47) koji je, kako se sumnja izvršio ovo krivično djelo na način što je u namjeri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, u septembru/oktobru 2022. godine neovlašćeno prodao dva plovila i prikolicu, vlasništvo oštećenog lica iz Podgorice koji je osumnjičenom plovila povjerio radi vršenja servisa - navodi se u saopštenju.

Nakon prodaje osumnjičeni je protivpravno prisvojio novac u iznosu od 6.000 eura.

Osim toga, policijski službenici su podnijeli krivičnu prijavu protiv N.K. (65) zbog sumnje da je izvršila krivično djelo nedozvoljena trgovina.

- Ona je to krivično djelo izvršila na način što je neovlašćeno vršila prodaju duvanskih proizvoda bez akcizne markice i dokaza o porijeklu robe - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:34