ОДТ ПОДГОРИЦА / - дан
13/04/2023 u 18:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krivične protiv tri maloljetnika zbog napada na vršnjake kod Gimnazije

Izviđaj je u toku, pa se shodno tome provjeravaju svi navodi o predmetnom događaju, saopštili su iz Osnovnog državnog tužilaštva

Uprava policije će, po nalogu tužioca, podnijeti Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici krivičnu prijavu protiv trojice maloljetnika i više nepoznatih osoba, koji su osumnjičeni da su u ponedjeljak uveče u blizini podgoričke Gimnazije "Slobodan Škerović" napali i tukli trojicu tinejdžera.

Portalu Roditelji.me iz ODT-a su kazali da je postupajući tužilac naložio podgoričkom Centru bezbjednosti da protiv tri maloljetna lica I.R, S.K, P.M, kao i više nepoznatih, podnese Osnovnom državnom tužilastvu krivičnu prijavu zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, učinjenog na štetu maloljetnih M.M, S.S. i K.I.

"Izviđaj je u toku, pa se shodno tome provjeravaju svi navodi o predmetnom događaju", saopštili su iz Osnovnog državnog tužilaštva.

Oni nijesu dodatno komentarisali jučerašnji, ovog puta verbalni, napad na iste tinejdžere, kada su ih, u mnogo većoj grupi, presreli u blizini Gimnazije, prijeteći im zbog prijave i pozivajući ih na tuču. Napadači i žrtve se ne poznaju od ranije, niti pohađaju istu školu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 05:41