/ -/-ФОТО: ЖАНА БОЈАНИЋ
17/01/2022 u 11:26 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Крстовићи негирали повезаност са шверцом више од тоне кокаина

Тужилаштво је остало при ставу да има довољно доказа против оптужених. Суд ће у предвиђеном року доњети одлуку о оптужници

Марина Kрстовић (27) и Будо Kрстовић (66), које су истражни органи довели у везу са заплијеном 1.400 килограма кокаина, негирали су извршење кривичног дјела које им тужилаштво ставља на терет. Он су током контроле оптужнице која је данас одржана казали да нису криви и да немају везе са  1,400 килограма кокаина који је прошле године заплијењен у Зети.

(ВИДЕО / ФОТО) Крстовићима тужилачко задржавање због тоне кокаина: Марина прошла полиграф

Тужилаштво је остало при ставу да има довољно доказа против оптужених. Суд ће у предвиђеном року доњети одлуку о оптужници.

Подсјећамо, црногорска полиција спровела је прошле године опсежну акцију у Бару, Подгорици и Зети против организованог криминала у циљу сузбијања нелегалне трговине наркотицима.

(ФОТО и ВИДЕО) Нови детаљи: Пао товар од 1.600 килограма кокаина, у паковањима на којима је писало COVID

Акција је изведена уз велику сарадњу Управе прихода и царина Црне Горе и Вишег тужилаштва.

Дрога високе чистоће била је у 1.400 паковања. На паковањима кокаина је, изгледа писало КОВИД. Дрога је највјероватније дрога стигла у Црну Гору у једном контејнеру из брода који је упловио у Луку Бар.

Незванично, комплетан товар дроге је и пронађен у Зети.

Из полиције су казали да је акција назива "187" извршена у сарадњи са Управом прихода и царина и Вишим државним тужилаштвом. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

18. maj 2022 14:23