/ FOTO: MUP RS
03/02/2023 u 15:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lalić se suprotstavio Belivuku: Ti si ubio Adisa Spahića u Crnoj Gori

Pripadnicima Belivukove grupe se nastavlja suđenje za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića dovedeni su u Specijalni sud u Beogradu, prenosi B92.

Pripadnicima Belivukove grupe se nastavlja suđenje za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Potvrđena optužnica Čađenovića protiv Belivuka, Miljkovića i "kavčana"

Pripadnici grupe, koji su u pritvoru Okružnog zatvora, su dovedeni u dva navrata u polciijskoj koloni od dvije marice i šest automobila policije.

PODGORIČKI VIŠI SUD-Belivuk: Oduševljen sam optužnicom; Miljković: Tvrdim da je Mile živ; Kašćelan: Živio Belivuk

Očekuju se i dolasci optuženih koji se brane sa slobode među kojima su Slađana Sekulić, Miloš Lukić Selak, Muhat Simeunovic i drugi.. Danas se na suđenju očekuje da optuženi vođa klana Belivuk da nastavi sa ispitivanjem Lalića.

Miljković o monstruoznim zločinima: "Ubijeni nisu bili studenti teologije"

Nakon Lalića očekuju se izlaganja i okrivljenih-saradnika Bojana Hrvatina i Nikole Spasojevića. Okrivljeni svjedoci su pristali da za kazne zatvora od 14,15 i 18 godina pričaju o zločinima koje je grupa počinila.

Ispoviјest maјke Damira Hodžića i tašte Adisa Spahića: Sigurna sam da su ih zakopali i zabetonirali

Optuženi za organizovanje kriminalne grupe Veljko Belivuk nastavio je danas da isputuje okrivljenog-saradnika Srđana Lalića, na suđenju toj grupi koja se teretii za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje.

ЕКСКЛУЗИВНО: Кавчани Капетана држали заробљеног два мјесеца, па га убили?

Pričajući o ubistvima u Crnoj Gori, Belivuk je pitao Lalića kako je mogao da tvrdi da je Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojšu Jankovića tamo srdačno dočekao mušakrac "Zema" kada nije tome prisustvovao, na šta mu je Lalić odgovorio da su mu to oni ispričali.

Suđenje Belivukovom klanu: "Ajmo sada u našu malu bratsku Crnu Goru"

Lalić je rekao da je Belivuk ubio Adisa Spahića u Crnoj Gori, kada je ubijen i Damir Hodzić, a Mile Radulović zvani Kapetan otet.

Belivuk je počeo današnje ispitivanje postavljanjem pitanja Laliću o planiranju ubistva Gorana Veličkovića, a Lalić je tvrdio da je njegova otmica bila detaljno isplanirana.

Ranije je ispričao da je okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin Veličkovića dovezao do njive kukuruza, nakon čega su ga pripadnici oteli i odveli u kuću u Ritopeku gde je kasnije ubijen.

Belivuk je Lalića pitao kako je moguće da industrijska mašina za mlevenje mesa može da melje kosti, ali ne može kosu, na šta je Lalić odgovrio da su kosti elastičnije od kose.

Lalić je ranije ispričao da su prilikom uklanjanja tela morali da skidaju kosu svojih žrtava jer se kosa zaglavi u mašini.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 21:06