Фото: Управа за инспекцијске послове (Твитер)
21/07/2021 u 12:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Локал у Будви затворен на три дан због кршења епидемиолошких мјера

Наредних дана појачаће се надзор над поштовањем мјера.Молимо све угоститеље да поштују мјере, саопштила је Управа за инспекцијске послове

Инспекција је синоћ затворила један локал у Будви на три дана због кршења епидемиолошких мјера. Власник другог објекта је новчано кажњен. То је саопштено је из Управе за инспекцијске послове.

-Синоћ је затворен угоститељски објекат у Будви на три дана због понављања истог прекршаја, док је један угоститељски објекат новчано кажњен због непоштовања епидемиолошких мјера. Наредних дана појачаће се надзор над поштовањем мјера.Молимо све угоститеље да поштују мјере- саопштила је Управа за инспекцијске послове на Твитеру.

Министарство здравља најавило је јуче да ће у случају да угоститељски објекат више од једном прекрши мјере заштите од коронавируса, наредном приликом бити затворен од три до 30 дана.

Министарство, у сарадњи са Управом за инспекцијске послове, упозорава власнике угоститељских и осталих услужних објеката као и приређиваче игара на срећу да ће се кршење Закона о заштити становништва од заразних болести без оклијевања кажњавати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:26