Локализован пожар у ”Плантажама” / - Служба заштите и спасавања ПГ
24/04/2022 u 10:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Локализован пожар у "Плантажама": Горела индустријска постројења

Изласком екипа на лицу мјеста утврђено је да се ради о индустријском пожару већих размјера који је био у поодмаклој фази којим је обухваћена Хала Ц индустријског постројења испуњена радним машинама и инсталацијама, саопштено је из ватрогасне службе

Употребом камере за рану детекцију пожара, службеници дежурне службе су детектовали пожар и густи црни дим јутрос у 8 сати и 41 минут у Бул. Шарла де Гола. На лицу мјеста упућене су четири посаде са  12 ватрогасаца, саопштили су из подгоричке Службе заштите и сасавања.

- Након изласка екипа услиједило је више позива да је у питању пожар унутар Хале у склопу "Плантажа 13. јул". Изласком екипа на лицу мјеста утврђено је да се ради о индустријском пожару већих размјера који је био у поодмаклој фази којим је обухваћена Хала Ц индустријског постројења испуњена радним машинама и инсталацијама. У наведеном пожару није било повријеђених лица док је пожар локализован у 9 сати и 7 минута - саопштено је из ватрогасне службе.

Пожар у хали "Плантажа", ватрогасци на терену

У пожару који је јутрос избио у једној од хала компаније „13. Јул Плнатажа“, и који је сада угашен, нема повријеђених, а материјална штета као и узорк пожара се још увијек утврђују, саопштили су из компаније.

- Припадници Управе полиције и Ватрогасне службе су на лицу мјеста, и у  току су провјере и контроле комплетног објекта. Након што надлежне службе утврде узрок настанака пожара и причињену материјалну штету, јавност ће бити благовремено информисана - саопштили су из „13. јул - Плантаже“

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 05:06