/ фото: УП
03/09/2021 u 17:32 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мајице "Вакат је", уз кокаин, боксеве, пиштољ и дрогу: Ухапшен осумњичени

Прикупљена су обавјештења од приведених у којима су изјавили да су се упутили у правцу Цетиња како би присуствовали протестном скупу због најављеног устоличења митрополита Јоаникија, истакли су из полиције

Службеници Управе полиције у Никшићу су данас лишили слободе једну особу због оружја, а против друге поднијели кривичну пријаву због дроге. Према незваничним сазнањима ухапшен је Љубисав Жижић, а пријава је поднесена против Раденка Бојовића.

- Данас око 11,20 часова никшићка полиција је у мјесту Богетићи контролисала возило марке „Мерцедес“ никшићких регистарстких ознака у којем су се налазили Р.Б. (30), С.Ж., Н.З. и Љ.Ж. (40). Приликом контроле код Р.Б. је пронађено паковање са садржајем опојне дроге кокаин тежине око 10 грама, док је код Љ.Ж. пронађен пиштољ марке „Bernardelli“ калибра 7,65мм са 13 комада муниције. Даљим прегледом возила припадници полиције су пронашли шест заштитних маски, три бибер спреја, метални бокс, дрвену палицу, 62 металне куглице и мајице- речено јеиз Управе полиције.

image
фото: УП

О догађају је обавијештен државни тужилац који је наложио да се Љ.Ж. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја а да се против Р.Б. поднесе кривична пријава за кривично дјело неовлашћена производња држање и стављање у промет опојних дрога. 

- Од горе наведених лица прикупљена су обавјештења у којима су изјавили да су се упутили у правцу Цетиња како би присуствовали протестном скупу због најављеног устоличења митрополита црногорско – приморског Јоаникија- истакли су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:41