/ ILUSTRACIJA: UP TVITER
28/02/2023 u 17:18 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Maloljetnica zatrudnjela nakon silovanja, optužen partner njene majke

Prijetio joj je da ne smije da ga ostavi jer će joj izvaditi oko, islomiti, ruku ili nogu, ili će je ubiti

Protiv osumnjičenog muškarca iz Podgorice potvrđena je optužnica Višeg državnog tužilaštva zbog sumnje da je počinio silovanje maloljetne djevojčice koja je zatim zatrudnjela. Kako je navedeno optužnicom, on je prijetio i tukao nju i njenu majku, koja je njegova vanbračna supruga.

Kako je navedeno, on je u periodu od jula 2021. godine do 31. avgusta 2022. godine,  u više navrata upotrebom sile i prijetnje da će neposredno napasti dvije  osobe, prinudio šesnaestogodišnjakinju na obljubu što je za posljedicu imalo trudnoću.

- Primjenom sile je izvršio obljubu nad vanbračnom suprugom, a u periodu od juna mjeseca 2022. do 31. avgusta 2022. godine u više navrata primjenom grubog nasilja narušio tjelesni integritet članova svoje porodice vanbračne supruge i njene maloljetnje kćerke. To je uradio na način što je u više navrata zaprijetio ošećenima da će ih pobiti ukoliko oštećena maloljetna odbije da ima seksualne odnose sa njim. Zbog toga je iz straha za svoj i živote svoje majke i braće oštećena maloljetna ostvarivala seksualne odnose sa njim- navodi su tužialštva.

U određenim prilikama je uz primjenu sile ostvarivao seksualne odnose sa njom.

- Tako što bi je udarao po glavi i tijelu govoreći joj da mora da ga seksualno zadovoljava,  jer je on muškarac- navodi su optužnice.

 Prijetio joj je da ne smije da ga ostavi jer će joj izvaditi oko, ili slomiti, ruku ili nogu, ili će je ubiti.

- Što je i ostvario seksualnim odnosom koji je za posljedicu imao trudnoću maloljetne, dok  njenu majka udarao rukama i nogama u predjelu glave i tijela, čupao za kosu, bacao na pod i tako vukao, a oštećenu maloljetnu osobu udario stolicom u predjelu leđa, kojom prilikom su obje zadobile povrede- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:28