policija snima utakmicu / - ILUSTRACIJA
19/09/2022 u 12:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Maloljetnici osumnjičeni za pljačku kladionice i automat kluba

Od osumnjičenih maloljetnika su u prisustvu roditelja i službenika Centra za socijalni rad prikupljena obavještenja

Policija je u Budvi rasvijetlila dva razbojništva i krađu, te podnijela krivične prijave protiv dva maloljetnika, dok je jedna osoba uhapšena.

Sumnja se da je P.Đ. (17) iz Cetinja izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu jedne sportske kladionice, na način što je 12. septembra uz prijetnju pištoljem od zaposlene radnice otuđio oko 260 eura.

On je, sumnja se, drugo krivično djelo razbojništvo počinio zajedno sa V.V. (15) iz Cetinja, na način što su uz prijenju pištoljem iz jednog automat kluba ukrali oko 800 eura.

- Od osumnjičenih maloljetnika su u prisustvu roditelja i službenika Centra za socijalni rad prikupljena obavještenja, nakon čega je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se protiv osumnjičenih maloljetnika podnesu krivične prijave zbog sumnje da su izvršili navedena krivična djela, navode iz policije.

Osim toga, budvanska policija je uhapsila  B.K. (22) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa u produženom trajanju. On je, sumnja se, u tri navrata, 22., 27. i 30 avgusta, tokom noći sa plaža u Budvi otuđivao cerade sa plovila čija se ukupna vrijednost procjenjuje na oko 1.500 eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. decembar 2022 00:46