/ фото УП твитер
26/08/2021 u 15:35 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марковић изручен због убиства Вулетића

Обећавши окривљеном В.Л. новчану награду за лишење живота оштећеног, а окривљени В. Л. је 1. августа 2019. у Никшићу из користољубиво, лишио живота оштећеног, навели су из полиције

Полиција је данас реализовала екстрадицију из Републике Хрватске у Црну Гор особе која се потражује због тешког убиства путем подстрекавања. Како незванично сазнајемо изручен је Андрија Марковић.

- А.М. (36) из Никшића се потражује ради вођења кривичног поступка пред Вишим судом у Подгорици због кривичног дјела тешко убиство путем подстрекавања. Он је лишен слободе по међународној потјерници НЦБ Интерпол-а Подгорица 9. јуна у Загребу, након спроведене истраге циљаног трагања у оквиру које је претходила интензивна сарадња и размјена информација са земљама из региона у циљу његовог лоцирања и лишења слободе- речено је из полиције.

Сумња се да је Марковић у јулу 2019. године у Никшићу заједно са окривљеним Милошем Божовићем  пострекао окривљеног В.Л. да из користољубља лиши живота оштећеног Ранка Вулетића.

- Обећавши окривљеном В.Л. новчану награду за лишење живота оштећеног, а окривљени Вук Лалтовић је 1. августа 2019. године у Никшићу из користољубивог циља - присвајања новчане награде коју му је А.М. обећао, лишио живота оштећеног- навели су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:31