/ Foto: SRDJAN BOLJEVIC
27/05/2022 u 11:41 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За Меденицу притвор од 30 дана: Спроведен у спушки затвор

Подсјећамо, Меденица је јуче ухапшен на подгоричком аеродрому по повратку из Београда. Међутим, остало је непознато да ли је он са надлежним органима договорио своју предају

Милош Меденицa. син бивше предсједнице Врховног суда Весне Меденице саслушан је код истражног судије подгоричког Вишег суда, након чега му је одређен притвор до 30 дана. Он је спорведен у истражни затвор Спуж.

(ФОТО) Меденици одређено задржавање до 72 сата, негирао кривицу

Подсјећамо, Меденица је јуче ухапшен на подгоричком аеродрому по повратку из Београда. Међутим, остало је непознато да ли је он са надлежним органима договорио своју предају или је полиција спровела акцију хапшења Меденице без организовања његове предаје.

(ВИДЕО/ФОТО) Након шест сати судија одлучила: Меденици одређен истражни притвoр од 30 дана

Након саслушања у Специјално полицијско одељење, Меденица је спроведен и код Специјалног тужиоца гдје је изнио одбрану и гдје се изјашњавао о наводима истраге која је усмјерена против њега.

(ВИДЕО) Потврђено писање Портала Дан: Милош Меденица се лијечи у Београду, јавиће се надлежним органима

Након тога, како је портал Дан и објавио, њему је одређено тужилачко задржавање због притворских основа опасности од бјекства и утицаја на свједоке.

СДТ формирало предмет у случају "Афера Меденица": Испитују како су подаци Еуропола процурили у јавност

Подсјећамо, Специјално државно тужилаштво (СДТ) формирало је предмет у случају Меденичиног сина Милоша Меденице, након што је портал Либертас прес објавио податке које је Еуропол доставио црногорској полицији и тужилаштву, а на основу којих се он наводно бавио кријумчарењем цигарета и трговином дрогом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. decembar 2022 09:48