/ -ĐORđE MIćUNOVIć
30/01/2023 u 17:00 h
Vojka DamjanovićVojka Damjanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mićunoviću i Kostiću sude 31. januara

Mićunović i Kostić sukobili su se sa policijom u svadbenom salonu u gradu pod Trebjesom

Početak suđenja tridesetogodišnjem Đorđu Mićunoviću i njegovom rođaku, dvadesetsedmogodišnjem Lazaru Kostiću, koji su uhapšeni krajem novembra prošle godine u Nikšiću zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, zakazan je 31. januara pred krivičnim vijećem sudije Osnovnog suda u Nikšiću Save Mušikića.

Mićunović i Kostić sukobili su se sa policijom u svadbenom salonu u gradu pod Trebjesom.

– Vezano za događaj od 26.11.2022. godine ispred svadbenog salona "Eksluziv" u Nikšiću, Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću je protiv Đ.M. i L.K. Osnovnom sudu u Nikšiću podnijelo optužni predlog zbog krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti izvršenog na štetu službenika Uprave policije RCB "Zapad" – OB Nikšić – odgovorili su ranije "Danu" iz ODT-a.

Odjeljenju bezbjednosti Nikšić je 26. novembra 2022. godine, oko 21.40, od strane građana prijavljeno da je došlo da narušavanja javnog reda i mira u jednom svadbenom salonu u Nikšiću.

– Na lice mjesta izašli su pripadnici policije, koji su zatekli Đ.M. (30) iz Budve, koji je imao vidnu povredu zadobijenu prije dolaska policije. Đ.M. i L.K. (27) iz Nikšića nisu dali bilo kakve informacije policijskim službenicima, ne želeći da podnesu prijavu. Ovom prilikom ova lica su sprečavala službena lica u vršenju službene dužnosti, pa su lišena slobode – saopštili su ranije iz UP.

Mićunović je sa društvom bio na svadbenom veselju i došlo je do određenih čarki. Navodno, u jednom trenutku su počeli da provociraju jednog funkcionera i tada je reagovalo njegovo lično obezbjeđenje. Navodno, među pripadnicima obezbjeđenja bio je i jedan pripadnik SAJ-a. Kako je ranije objavio "Kurir", on je nekoliko puta udario Mićunovića, a sličnu verziju događaja kasnije su prenijeli i drugi beogradski mediji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. mart 2023 17:48