/ - Марко Милачић
18/04/2022 u 08:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: Честитамо хапшење, Весна Меденица само један од стубова пирамиде

Права ЦГ подсјећа да се ово хапшење мора завршити кривичном пресудом пред истински независним вијећем, али и да је Весна Меденица само један од стубова пирамиде на чијем врху стоји Мило Ђукановић, навео је Милачић

Марко Милачић, предсједник Праве Црне Горе, саопштио је да честита новом СДТ-у на почетку процесуирања бивше предсједнице Врховног суда госпође Весне Меденице.

- Права Црна Гора је прва позивала на њено процесуирање и много политичке снаге потрошила на понављање и јачање те поруке. Без обзира на то, Права Црна Гора подсјећа да се ово хапшење мора завршити кривичном пресудом пред истински независним вијећем, али и да је Весна Меденица само један од стубова пирамиде на чијем врху стоји Мило Ђукановић који ових дана руши скупштинску већину и формира нову мањинску владу под својим надзором, подршком и руководством- навео је Милачић.

Како наводи, та чињеница ставља сјенку над јутрошњим хапшењем и вјеру у то да ће поступак резултирати кривичном пресудом и њеним извршењем, као и разоткривањем комплетне улоге Мила Ђукановића и његових сарадника у последњих 30 година.

- Права Црна Гора даје подршку свим акцијама СДТ-а које ће кадрове бившег система довести до суочавања са реалношћу и последицама свог понашања за вријеме вршења власти, као и одлукама у којима је нестао јавни интерес као принцип и неотуђиво право свих грађана Црне Горе- навео је Милачић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:48