/ -- MARIO MILOŠEVIĆ- FOTO: ŽANA BOJANIĆ
05/12/2022 u 15:12 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milošević: Nadležni da me zaštite i prebace u bjelopoljski zatvor, krivična prijava protiv Spasojevića

Milošević navodi da "tiranija Spasojevića protiv njega" kreće par sati nakon što je "isplivala" SKY prepiska o navodnom namještanju robije

Pritvorenik Mario Milošević reagovao je nakon navoda koje su prenjeli mediji, a u kojima načelnik Istražnog zatvora Spuž, Predrag Spasojević, navodi da je protiv njega predao krivičnu prijavu povodom eksplozivne naprave koja je aktivirana kod njegove kuće.

Spasojević: Vjerujem da nije riječ o upozorenju, već o pokušaju ubistva

Reagovanje prenosimo Integralno:

"Najoštrije osuđujem napad na načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića i pozivam nadležne državne organe da, u što kraćem roku, identifikuju počinioce i da ih procesuiraju.

U prostoriji, u kojoj se nalazim,  nisam u mogućnosti da uhvatim NI signal ni sliku na TV, a kamoli da sa nekim komuniciram. 

PISMO IZ UIKS-a- Milošević: Izložen sam torturi, nadležni da hitno reaguju

Vrlo je indikativno da se , nakon što sam zatražio reakciju nadležnih državnih organa zbog torture koju nadamnom sprovodi načelnik Spasojević, ali i svega par sati nakon što je isplivala SKY ECC prepiska iz koje se jasno vidi da mi se namješta "robija od 40 godina", da mi se namješta "da sam ja pucao" i da "kosti ne iznosim" , otpočinje organizovana hajka načelnika Spasojevića protiv mene i dešava se neki napad na njegovu kuću.

"Napraviću ja da je Mario pucao": Preko "SKY"-a dogovarali robiju za Miloševića?

Jasan je put koji sam ja odabrao da se zaštitim od njegove tiranije, a to je put zakona i posredstvom insistucija sistema. 

Smatram da mi je zbog ovakvog postupanja načelnika Spasojevića, i zbog činjenice da me lažno optužuje da sam mu prijetio i insinuira da ja stojim iza napada na njega, ozbiljno ugrožena bezbjednost te apelujem na nadležne državne organe da me POD HITNO prebace u zatvor u Bijelom Polju, gdje ću nadam se biti bezbjedniji.

Bačena bomba u blizini ograde kuće načelnika Istražnog zatvora

Ovlastio sam svog advokata da podnese krivičnu prijavu protiv Spasojevića zbog toga što me je lažno prijavio da sam mu prijetio.

Molim institucije sistema da sa jednakom pažnjom tretiraju i ove moje navode i da me zaštite i da ne podlegnu pritisku koji na njih vrši Spasojević.

Njihovo je da utvrde istinu i očekujem da tako i bude."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 21:14