/ foto: lazar ružić
22/10/2022 u 15:19 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milošević: Nikada nijesam izjavio da je SPO ili UP dala saglasnost za formiranje komisije

U više navrata sam izjavio, da sam prilikom promjene određenog broja članova Komisijem, imao komunikaciju sa visokopozicioniranim članom SPO, o čemu postoji prepiska na signal aplikaciji, naveo je on

Nakon što je Uprava policije reagovala na saopštenje bivšeg direktora Uprave prihoda i carina, Rade Milošević se još jednom obratio javnosti.

UP: Milošević nije konsultovao SPO o formiranju Komisije za uništenje cigareta

- Nikada nijesam izjavio da je SPO ili UP dala saglasnonst za formiranje komisije. U više navrata sam izjavio, da sam prilikom promjene određenog broja članova Komisijem, imao komunikaciju sa visokopozicioniranim članom SPO, o čemu postoji prepiska na signal aplikaciji, na mom mobilnom telefonu koji je dat nadležnom tužilaštvu.  Lako je utvrditi da li je bilo komunikacije ili ne- istakao je Milošević.

Iz policije su, pored ostalog, saopštili da Rade Milošević u vezi formiranja Komisije za uništenje oduzetih cigareta niti je upoznavao niti se konsultovao sa najvišim po hijerarhiji licem u Specijalnom  policijskom odjeljenju za ovu aktivnost, kako se to navodi u izjavi bivšeg direktora Uprave prihoda i carina.

Milošević: Spreman sam da platim i najtežu cijenu ako se utvrdi da sam kriv po bilo kojem osnovu

- Poštovani građani, želim da naglasim da je moj najviši interes da se što prije otrkije istina u ovom slučaju i da se istraže do kraja svi detalji: ko je nalogodavac, ko je davao mito a ko primao mito, kome su namijenjene cigarete. Već dvadeset dana se na najgori način bestidno satanizujem, ocrnjujem i već sam unaprijed osuđen od strane lica koja su 30 godina razarala ovu državu i 30 godina ćute i žmure na šverc cigareta i kokaina. Sada se isti ti „ljudi” na sve moguće načine trude da pokušajem krađe jednog kamiona zataškaju i ponište sve evidentne i egzaktne rezultate postignute za vrijeme mog mandata. Ne bojim se, ne idem nidje iz Crne Gore. Stojim non-stop na raspolaganju svim državnim organima, a posebno tužilaštvu.

Molim SDT da detaljno ispita sve navode a i sve one koji me optužuju i koji su me već osudili. Sve, počev od mene. Da se istraže prije svega svi dokazi pa i sve indicije i insinuacije koje su besprizorno plasirane u javnost minulih dana, sa ciljem moje diskreditacije i osude. Spreman sam u svakom momentu da se stavim na raspolaganje SDT- u, jer sam na sopstvenoj koži uvidio o kakvoj se kompleksnoj, duboko ukorijenjenoj, odavno umreženoj i opasnoj kriminalnoj strukturi radi.

Molim svakog da razumije položaj i stanje u kom se nalazim skupa sa mojom porodicom i kroz šta već nedjeljama prolazimo, pogrešno vjerujući da će bijedna, neljudska i podmukla kampanja prestati. Ako sam nešto nezakonito učinio ja vas molim, posebno vas medije, da dopustite nadležnim organima da to i utvrde, jer ja ne bježim od bilo kakve odgovornosti. Spreman sam da platim i najtežu cijenu ako se utvrdi da sam kriv po bilo kojem osnovu. Tu sam pred vama i pred sudom javnosti i vjerujem da će istina i pravda pronaći svoj put- istakao je ranije danas Milošević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:49