/ FOTO: Ž. B.
06/12/2022 u 12:45 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milošević podnio krivičnu prijavu protiv načelnika Istražnog zatvora

Povodom ovog slučaja oglasila se sinoć i Uprava policije Crne Gore i navela da u slučaju Spasojevića nema riječi o opstrukciji

Pritvorenik Mario Milošević predao je krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici protiv načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića, sazanje portal Dan.

Milošević u prijavi navodi da ga je Spasojević lažno prijavio za napad koji  se prije par dana dogodio kod njegove kuće. Prijavio ga je i za lažno prijavljivanje za prijetnje.

Milošević: Nadležni da me zaštite i prebace u bjelopoljski zatvor, krivična prijava protiv Spasojevića

Podsjećamo, kod ograde porodične kuće Spasojevića prije par dana bačena je eksplozivna naprava. Nakon toga, Spasojević je javno izjavio da sumnja da se to dogodilo zbog pretresa u UIKS-u i da je podnio krivičnu prijavu protiv pritvorenika Marija Miloševića. Spasojević je, između ostalog, naveo da on smatra da se radi o pokušaju ubistva. 

Spasojević: Vjerujem da nije riječ o upozorenju, već o pokušaju ubistva

Milošević je na to reagovao obraćanjem za javnost u kojem je i najavio podizanje krivične prijave protiv načelnika Istražnog zatvora zbog lažnog prijavljivanja. On je, između ostalog, naveo da trpi torturu Spasojevića od kad se žalio na uslove u zatvoru i od trena kada je u javnost obkavljena SKY prepiska za koju navodi da  prikazuje dogovor u kojem mu neko smješta robiju od 40 godina. 

Porodica Predraga Spasojevića u dvorištu kuće pronašla neeksplodiranu bombu

Povodom ovog slučaja oglasila se sinoć i Uprava policije Crne Gore i navela da u slučaju Spasojevića nema riječi o opstrukciji. Načelnik  Istražnog zatvora, da sumnja u istragu, saopštio  je takođe u  izjavi za medije. 

Policija o slučaju Predraga Spasojevića: Nema riječi o opstrukciji istrage

Međutim iz UP su naveli sinoć i da su "pozvali Spasojevića kako bi od njega prikupili obavještenja na okolnosti izjave da u institucijama postoje pojednici koji su korupmpriani i koji opstruiraju istragu, a tom prilikom on nije pružio konkretne podatke koji bi bili značajni za utvrđivanje navedenog".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:56